Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Isparta 27°C
Az Bulutlu
Isparta
27°C
Az Bulutlu
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 28°C
Çar 26°C

2024 Kurban Kesim Ücretleri Belli Oldu

A+
A-

2024 Kurban Bayramı için sayılı günler kala, dini vazifelerini yerine getirecek olan vatandaşlar için vekaletle kurban kesim bedelleri açıklandı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamayla birlikte, 2024 kurban kesin bedelleri kamuoyuyla paylaşıldı. Peki, kurban kesim bedeli ne kadar oldu?

2024 KURBAN KESİM BEDELİ NE KADAR OLDU?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2024 yılı vekaletle kurban kesim bedelini yurt içinde 11 bin 750 lira, yurt dışında ise 4 bin 750 lira olarak belirlediklerini açıkladı.

Buna göre; Ülkemizde 2024 vekaletle kurban kesim bedeli 11 bin 750 lira olarak belirlenirken, yurt dışında ise 4 bin 750 lira olarak açıklandı.

YORUMLAR

  1. Sezer dedi ki:

    Bedavadasın değil misin hala ya ben sana diyorum ya sen beni sevmiyorsun ben de sana aşığım ama ben sana aşık değilim sen bana diyorsun ya sen bana diyorsun ben seni sevmiyorum sen bana diyorsun sen beni sevmiyor ben de sana diyorum ben de seni sevmiyorum ama ben sana diyorum ben sana aşığım sen de beni seviyorsun sen beni sevmiyorsun ama sen bana diyorsun bana değer vermiyorsun bana

  2. sare dedi ki:

    öküzler çok tatlıııı