Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Isparta 25°C
Az Bulutlu
Isparta
25°C
Az Bulutlu
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 16°C

8720 SMS Numarasından Gelen Mesaj Kimden Geliyor?

8720 SMS Numarasından Gelen Mesaj Kimden Geliyor?
27 Temmuz 2018 13:02 | Son Güncellenme: 27 Temmuz 2018 13:09
A+
A-

8720 numarasından gelen mesajların AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, BBP veya Saadet Partisi’nden edinilen bilgilere göre partilerin bu mesajla bir ilgisi yok.

Bu yöntemler özel sms şirketlerinin para kazanma tuzağı…Bir çoğunun ise herhangi bir şekilde hiç bir Siyasi Parti ile bağı yok. Gönderilen Sms’ler, atılan mailler ve düzenlenen çeşitli anketlerden Partilerin hiç haberi yok.

8720 SMS Numarasından Gelen Mesajın Hiç Bir Parti ile Alakası Yok

8720 numarasından gelen mesajların AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, BBP veya Saadet Partisi ile herhangi bir ilgisi yok.

8720 Mesajları gibi yöntemler özel sms şirketlerinin para kazanma tuzağı…

İşte 8720 ile gelen mesajlar:

Sizce KARAMAN Belediye Başkanı başarılı mı?

BU MESAJI SAAT 21:00’A KADAR UCRETSIZ CEVAPLAYARAK ANKETE KATILABILIRSINIZ. SIYASAL ARASTIRMA B001″

” 24 HAZIRAN 2018 GENEL SECIMLERINDE SIVAS MILLETVEKILI OLARAK KIMLERI GORMEK ISTERSINIZ? BU MESAJI SAAT 21:00’A KADAR UCRETSIZ CEVAPLAYARAK ANKETE KATILABILIRSINIZ. ONEMLI: SADECE BU MESAJI ALAN NUMARADAN GELECEK ILK SMS YANITI GECERLI ve UCRETSIZ OLACAKTIR. SIYASAL ARASTIRMA B146 ”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.