GELENDOST (KFK Ajans) - Isparta’nın Gelendost ilçesinde İlköğretim Haftası dolayısıyla düzenlenen programa Kaymakam Kemal Özdoğan katıldı. Programda öğrencilerle yeni eğitim-öğretim yılının heyecanı paylaşıldı.

Gelendost’ta yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla İlköğretim Haftası programı gerçekleştirildi. Programa Gelendost Kaymakamı Kemal Özdoğan da katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU
Program kapsamında öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Özdoğan, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasının heyecan ve mutluluğunu öğrencilerle paylaştı.

Gelendost Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve eğitim camiasına başarı getirmesi temennisinde bulunuldu.









