Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen feci kazada motosikletin kontrolden çıkması sonucu 37 yaşındaki sürücü Özcan Bulduk hayatını kaybetti, yolcu H.Ç.A. ise yaralandı.
Kaza, Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Oba Mahallesi’ndeki Dim Tüneli’nde dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Özcan Bulduk’un (37) kullandığı 07 E 1969 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kazada motosiklet sürücüsü Özcan Bulduk ile yolcu olarak bulunan H.Ç.A. (31) yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.
Sürücü hastanede yaşamını yitirdi
Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Sürücü Özcan Bulduk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Motosiklette yolcu olarak bulunan H.Ç.A’nın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.






