ISPARTA (KFK Ajans) - Isparta’da Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi İl Koordinasyon Kurulu 2026 yılı ikinci toplantısı, Vali Yardımcısı Yüksel Topal başkanlığında gerçekleştirildi.

Isparta'da Ailenin Korunması İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Toplantıya Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Köse, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Isparta'da Ailenin Korunması İl Koordinasyon Kurulu Toplandı - Detay 2

2026 YILINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

Toplantıda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile paydaş kurumlar tarafından 2026 yılı içerisinde yürütülen çalışmalara ilişkin sunum gerçekleştirildi. Ailenin korunması ve güçlendirilmesine yönelik hayata geçirilen faaliyetler değerlendirilerek mevcut çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Isparta'da Ailenin Korunması İl Koordinasyon Kurulu Toplandı - Detay 3

KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantının devamında aile yapısının korunması ve güçlendirilmesine yönelik çalışmaların daha etkin şekilde yürütülmesi amacıyla kurumlar arasındaki iş birliği ve koordinasyon konuları ele alındı.

Kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının bu alanda yürüteceği çalışmalarda koordinasyonun sürdürülmesinin önemine dikkat çekildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ