Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde gerçekleştirilen huzur uygulamalarında araçlar ve şahıslar denetlendi.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla çeşitli noktalarda denetim gerçekleştirildi. Uygulamalar kapsamında SDÜ Kavşağı, Sav Kavşağı, Gölcük Yolu–1001 Evleri Kavşağı, Bozanönü Caddesi-3350 Sokak kesişimi ile İpek Mobilya Kavşağı’nda araçlar ve şahıslar üzerinde kontroller yapıldı.
Denetimlerde suç ve suçlularla etkin mücadele edilmesi, kamu düzeninin devamlılığının sağlanması, aranan şahıslar ile suç unsurlarının tespit edilmesinin hedeflendiği belirtildi.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kentte huzur ve güven ortamının devamı için denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.






