ISPARTA (KFK Ajans) - Kırşehir'de düzenlenen yelken yarışlarında Isparta'yı temsil eden Eğirdir Belediye Spor Kulübü sporcusu Rüzgar Hepdeniz, Junior Erkekler kategorisinde Türkiye 2'ncisi olarak gümüş madalya kazandı.

Yelken Camiasında Büyük Gurur
Eğirdir Belediye Spor Kulübü sporcusu Rüzgar Hepdeniz, Kırşehir'deki zorlu yarışlarda sergilediği performansla kürsünün ikinci basamağına çıktı. Elde edilen derece Isparta ve Eğirdir spor camiasında büyük sevinçle karşılandı.

Antrenör Ahmet Şahan'a Teşekkür
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, genç sporcu Rüzgar Hepdeniz ile başarının mimarlarından GSB Eğirdir İlçe Müdürlüğü Yelken Antrenörü Ahmet Şahan tebrik edildi. İl müdürlüğü, yelken camiasına ve genç yeteneğe başarılarının devamını diledi.









