ISPARTA (KFK Ajans) - Isparta’da yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde okullardaki hazırlıklar tamamlandı. Ders kitapları öğrencilerin sıralarına yerleştirilirken, sınıflar karşılama notları, Türk bayrakları ve çeşitli sürprizlerle hazırlandı.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin yeni döneme sıcak ve güzel bir başlangıç yapabilmesi amacıyla okullarda yürütülen hazırlık çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

DERS KİTAPLARI SIRALARDAKİ YERİNİ ALDI

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde ders kitapları sınıflardaki sıralara bırakıldı. Öğrenciler için hazırlanan karşılama notları, bayraklar ve küçük sürprizlerle sınıflarda yeni döneme özel bir ortam oluşturuldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Ders kitapları sıralardaki yerini aldı; karşılama notları, bayraklar ve küçük sürprizlerle öğrencilerimiz için sıcak bir başlangıç ortamı oluşturuldu” denildi.

“OKULLARIMIZ YENİDEN CANLANMAYA HAZIRLANIYOR”

Öğrencilerin okullarına kavuşmasıyla sınıfların yeniden hareketleneceği belirtilen açıklamada, “Okullarımız, öğrencilerimizin sesiyle yeniden canlanmaya hazırlanıyor. Tüm öğrencilerimize güzel bir eğitim öğretim yılı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ