ISPARTA (KFK Ajans) - Isparta’da Selahattin Seçkin İlkokulu’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında bir kız öğrencinin, gösteri sırasında yere değen Türk bayrağını öperek alnına koyması anlamlı bir görüntü oluşturdu. Isparta’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla Selahattin Seçkin İlkokulu’nda düzenlenen kutlama programında duygu dolu bir an yaşandı.
Gösteri sırasında elindeki Türk bayrağının yere değdiğini fark eden kız öğrenci, bayrağı öperek alnına koydu.
MİNİK ÖĞRENCİDEN DUYGULANDIRAN HAREKET
Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen gösteride, küçük bir kız öğrencinin Türk bayrağına gösterdiği saygı dikkat çekti. Gösteri esnasında elinde tuttuğu bayrağın yere değmesi üzerine minik öğrenci, bayrağı öpüp alnına götürerek anlamlı bir davranış sergiledi.
CUMHURİYET BAYRAMI’NDA ANLAMLI GÖRÜNTÜ
Cumhuriyet’in 103’üncü yıl dönümünde yaşanan bu an, millî değerlere duyulan sevginin küçük yaşlarda da yaşatıldığını bir kez daha gözler önüne serdi. Minik öğrencinin Türk bayrağına gösterdiği saygı, bayram kutlamalarının dikkat çeken anlarından biri oldu.





