Isparta Valisi Abdullah Erin, şehit Ramazan Yiğit’in adının yaşatıldığı okulda düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Programda, şehidin yakınları Faden teyze ve Ali amca ile bir araya gelen Vali Erin, öğrencilerle de sohbet etti. Duygu dolu anların yaşandığı programda, şehit Ramazan Yiğit dualarla anıldı.

Şehidin Hatırası Okulunda Yaşatılıyor (1)-1

Vali Erin, yaptığı açıklamada aziz şehidi rahmet ve minnetle yâd ettiklerini belirterek, “Şehidimizin bizlere emaneti olan kıymetli büyüklerimizin tertip ettiği bu anlamlı programda bir araya gelmekten büyük onur duyduk. Rabbim yapılan hayırları kabul eylesin” ifadelerini kullandı.

Şehidin Hatırası Okulunda Yaşatılıyor (2)
Şehit ailesine sağlık, huzur ve uzun ömürler dileyen Erin, şehitlerin hatıralarının her zaman yaşatılmaya devam edeceğini vurguladı.

Şehidin Hatırası Okulunda Yaşatılıyor (5)

Şehidin Hatırası Okulunda Yaşatılıyor (6)

Muhabir: SUDE AYDOĞDU