Şeyda Doğan öldü mü? Şeyda Doğan Adana da uçak düşmesi ile ağır yaralandı. Şeyda Doğan sağlık durumu vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Adana’da kaza kırıma uğrayan eğitim uçağının, evlilik teklifi için havalandığı ortaya çıktı. Kelaynak Pisti’nden kalkış yapan "Ultra Light" sınıfı uçak, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Özler Mahallesi’nde narenciye bahçesine düştü. Kazada, 39 yaşındaki pilot Burak Yürekli ve uçaktaki yolcu 30 yaşındaki Şeyda Doğan ağır yaralandı.

Gökyüzünde Evlilik Teklifi Felakete Döndü
Gökyüzünde Evlilik Teklifi Felakete Döndü
İçeriği Görüntüle

Kazaya ilişkin cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, yolcu olarak uçakta bulunan Şeyda Doğan’a telsizle evlilik teklifinde bulunulduğu görülüyor. Erkek arkadaşının, "Benimle evlenir misin?" sorusuna Doğan’ın "Evet" yanıtı verdiği duyulurken, bu yanıtın hemen ardından uçağın düştüğü anlar da kayıtlara yansıdı.

Şeyda Doğan ile erkek arkadaşının evlilik teklifini gerçekleştirmek üzere Kelaynak Pisti’ne geldikleri ve teklifin uçuş sırasında yapılmasının planlandığı öğrenildi. Yaralıların hastanede tedavisi sürerken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Şeyda Doğan öldü mü?

Adana'da meydana gelen kazada, 39 yaşındaki pilot Burak Yürekli ve uçaktaki yolcu 30 yaşındaki Şeyda Doğan ağır yaralandı. Şeyda Doğan'ın tedavisi devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi