TÖHOB Genel Başkan Yardımcısı, Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı ve Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, taksici esnafının kendisine gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyarette sektörün mevcut sorunları, beklentiler ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunuldu. Taksici esnafının desteklerini önemsediklerini belirten Daşdöner, ulaşım camiasında ortak akılla hareket etmenin gerekliliğine vurgu yaptı.
Daşdöner, nazik ziyaretleri dolayısıyla taksici esnafına teşekkür ederek, “İnşallah şoför esnafımıza yeni bir vizyon kazandırarak birçok güzel hizmeti birlikte yapacağız.” dedi.
Birlik ve dayanışmanın güçlerine güç katacağını ifade eden Daşdöner, hedeflerinin Isparta’da ulaşım hizmetlerini daha modern, kapsayıcı ve güçlü bir yapıya kavuşturmak olduğunu belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ