Isparta Valisi Abdullah Erin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bakım, eğitim ve rehabilitasyon hizmetlerinden faydalanan gençleri makamında kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ziyarette gençler tarafından hazırlanan resim Vali Erin’e takdim edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erin, gençlerin hazırladığı resmin kendisini duygulandırdığını belirtti.

Erin, “Varlıklarıyla hayatımıza umut ve sevinç katan, Rabbimizin bizlere emaneti çok kıymetli gençlerimizin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duydum. Takdim ettikleri anlamlı resim; azimlerinin, yeteneklerinin ve güzel yüreklerinin en güzel nişanesi oldu.” ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet alan gençlere teşekkür eden Erin, her birinin başarılarının daim olmasını temenni etti.

Vali Erin, Özel Gençleri Ağırladı (2)

Muhabir: KÜBRA GÜVEN