ISPARTA (KFK Ajans) - AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Isparta’da devlet desteği kapsamındaki doğalgaz kullanım limitlerinin kasım ve aralık ayları için yükseltildiğini açıkladı.

Isparta'da Doğalgaz Limitleri Değişti!

Limitler Neredeyse İki Katına Çıktı

Zabun’un paylaştığı bilgilere göre, kasım ayı doğalgaz kullanım limiti 106 standart metreküpten 221 standart metreküpe, aralık ayı limiti ise 226 standart metreküpten 358 standart metreküpe çıkarıldı.

Isparta'da Doğalgaz Limitleri Değişti! - Detay 2

"On Binlerce Hane Yararlanacak"

Düzenlemeyle Isparta’da on binlerce hanenin daha fazla devlet desteğinden yararlanacağını belirten Zabun, “İlimizin doğalgaz kullanım limitlerini yükselttik. Isparta’mızda on binlerce hane daha fazla devlet desteğinden yararlanacak.

Ispartalı hemşehrilerimize hayırlı olsun diliyorum” dedi. Zabun, destek dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ