Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmek, proje kültürünü yaygınlaştırmak ve yenilikçi eğitim uygulamalarını desteklemek amacıyla TÜBİTAK 2204, eTwinning ve Harezmi bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

Toplantılar kapsamında ortaokul ve lise öğrencileri ile danışman öğretmenlere TÜBİTAK 2204 Araştırma Projeleri Yarışması, eTwinning ve Harezmi Eğitim Modeli hakkında eşzamanlı bilgilendirme oturumları düzenlenecek. Program takvimi ise şöyle:
• 25 Kasım: Eğirdir
• 26 Kasım: Yalvaç
• 1 Aralık: Şarkikaraağaç
İl Millî Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, toplantıların öğrencilere proje hazırlama sürecini aktarmayı, öğretmenlere rehberlik sağlamayı ve ilçelerde yenilikçi eğitim yaklaşımlarını güçlendirmeyi hedeflediği vurgulandı. Açıklamada, tüm katılımcıların programlara davet edildiği belirtildi.

Kaynak: haber merkezi