Amasya’da düzenlenen 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda, Isparta adına yarışan sporcu Mustafa Ahmet Akgün Türkiye üçüncülüğünü elde etti.
Amasya'da 4-8 Nisan 2026 tarihlerinde gerçekleştirilen 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası sona erdi.
70 ilden 1065 sporcunun katılımıyla düzenlenen organizasyonda, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Mustafa Ahmet Akgün, gösterdiği performansla Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi.

Şampiyona sonrası antrenörü Mehmet Ali Karcı ile birlikte Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret eden Akgün, elde ettiği dereceye ve şampiyona sürecine ilişkin yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.
İl Müdürlüğü yetkilileri, başarılı sporcuyu ve antrenörünü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.





