Kanal D Haber Merkezi’nde uzun yıllar seslendirme uzmanı olarak görev yapan, haber spikerliği ve belgesel seslendirmeleriyle tanınan deneyimli gazeteci Levent Bitecik, hayatını kaybetti.

65 yaşındaki Bitecik, bir süredir yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle tedavi görüyordu ve Antalya’daki evinde yaşama veda etti.

Antalya’daki cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşandı
Levent Bitecik için Kurşunlu Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Törene eşi gazeteci Sibel Bitecik, kızı Birce Bitecik, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş ile birlikte çok sayıda gazeteci, meslektaşı ve seveni katıldı. Cenaze namazının ardından Bitecik, Kurşunlu Kent Mezarlığı’nda dualarla defnedildi. Törende ailesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamazken, meslektaşları onun mesleki birikimi ve insanlığıyla her zaman hatırlanacağını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi