ŞARKİKARAAĞAÇ (KFK Ajans) - Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen “Vatandaş ve Kurum Buluşmaları”nın dokuzuncusu gerçekleştirildi. Şarkikaraağaç Kaymakamlığı tarafından vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla düzenlenen “Vatandaş ve Kurum Buluşmaları” devam ediyor.

Şarkikaraağaç’ta Vatandaş Ve Kurumlar 9’uncu Kez Buluştu

Programın dokuzuncusunda kamu kurumlarının temsilcileri, ilçenin farklı belde ve köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Buluşmalar kapsamında Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) ve Başhekimlik ekipleri Çiçekpınar beldesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı Yeniköy’de, Müftülük Fele köyünde, İlçe Tarım Müdürlüğü Çarıksaraylar beldesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) ise Gedikli köyünde vatandaşlarla buluştu.

Şarkikaraağaç’ta Vatandaş Ve Kurumlar 9’uncu Kez Buluştu - Detay 2

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DİNLENDİ

Gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlara kamu hizmetleri hakkında bilgi verilirken, bölge halkının talep ve sorunları da dinlendi. Programla toplumsal dayanışmanın artırılması ve vatandaşların ihtiyaçlarına yerinde çözüm üretilmesi hedefleniyor.

Şarkikaraağaç’ta Vatandaş Ve Kurumlar 9’uncu Kez Buluştu - Detay 3

Şarkikaraağaç Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaş ve Kurum Buluşmaları”nın önümüzdeki cuma günü de farklı bölgelerde kurum temsilcilerinin vatandaşlarla bir araya gelmesiyle devam edeceği belirtildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ