ISPARTA (KFK Ajans) - Isparta Valisi Abdullah Erin, 2026-2027 Eğitim-Öğretim döneminde öğrencilerin okullarda güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri amacıyla alınan tedbirlerin ilgili kurumların katılımıyla düzenlenen toplantıda gözden geçirildiğini bildirdi.

Isparta'da Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı: Tedbirler Masada

Yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin gerçekleştirilen toplantıda, başta asayiş ve güvenlik olmak üzere öğrencilerin eğitim hayatını güvenli ve huzurlu bir ortamda sürdürebilmeleri için alınan tedbirler değerlendirildi.

Isparta'da Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı: Tedbirler Masada - Detay 2

TÜM TEDBİRLER GÖZDEN GEÇİRİLDİ

Vali Abdullah Erin, toplantıya ilgili kurumların katıldığını belirterek, yeni dönemde okullarda uygulanacak tedbirlerin ele alındığını ifade etti.

Erin, “2026-2027 Eğitim-Öğretim döneminde evlatlarımızın okullarımızda güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için başta asayiş ve güvenlik olmak üzere alınan tüm tedbirleri ilgili kurumlarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantımızda gözden geçirdik” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ VE HUZURU”

Çocukların güvenliğinin öncelikleri arasında olduğunu vurgulayan Vali Erin, kurumlar arasındaki iş birliğinin devam edeceğini kaydetti. Erin, “Çocuklarımızın güvenliği ve huzuru, eğitim hayatlarının sağlıklı bir şekilde devamı için tüm kurumlarımızla iş birliği içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEDİ

Yeni eğitim-öğretim döneminin öğrencilere, öğretmenlere, eğitim camiasına ve ailelere hayırlı olmasını dileyen Erin, “Evlatlarımıza başarılarla dolu bir eğitim yılı temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ