ISPARTA (KFK Ajans) - Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) 2. Etap Grup Yarışmaları, atletizm branşında gerçekleştirilen ikinci gün müsabakalarının ardından tamamlandı. Isparta'nın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda genç sporcular dereceye girebilmek için mücadele etti.

Yarışların ikinci gününde kızlar kategorisinde fırlatma topu, 80 metre engelli, yüksek atlama, 800 metre ve 5x80 metre bayrak müsabakaları gerçekleştirildi. Erkek sporcular ise 80 metre engelli, 800 metre, gülle atma, uzun atlama ve 5x80 metre bayrak yarışlarında mücadele etti.

Isparta'nın yanı sıra Bingöl, Erzincan ve Eskişehir'den genç sporcuların katıldığı ANALİG 2. Etap Grup Yarışmaları, öğleden sonra müsabaka sonuçlarının tasnif edilmesi ve genel sonuçların ilan edilmesiyle tamamlandı.

Organizasyonda genç atletler sahada performanslarını sergilerken, sporcuların centilmence mücadelesi dikkat çekti. Yarışmaların ardından sporcular ve antrenörleri tebrik edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ