ISPARTA (KFK Ajans) - Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Akşamları Çocuk Sineması, Sidre Mahallesi'nde gerçekleştirilen renkli etkinliklerle devam etti. Açık havada sinema keyfi yaşayan çocuklar ve aileleri eğlenceli saatler geçirdi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in çocukların ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları amacıyla başlattığı Yaz Akşamları Çocuk Sineması etkinliğinin son adresi Sidre Mahallesi oldu. Etkinlik alanında kurulan mini lunapark ve balon parkta gönüllerince eğlenen çocuklar; mısır, pamuk şeker ve meyve suyu ikramları eşliğinde açık havada sinema izledi.

Çocuklar ve Aileler Etkinlikte Buluştu
Etkinliğe katılan çocuklar ve aileleri organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yaz akşamını açık havada değerlendiren çocuklar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade etti.

Başkan Başdeğirmen: Etkinliklerimizi Sürdüreceğiz
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen programla ilgili yaptığı değerlendirmede, 'Çocuklarımızın yaz akşamlarını daha güzel ve eğlenceli hale getirmek amacıyla düzenlediğimiz Yaz Akşamı Çocuk Sineması programımızı bu kez Sidre Mahallemizde gerçekleştirdik. Çocuklarımız çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlenirken, aileleriyle birlikte açık havada sinema keyfi yaşadılar. Çocuklarımızın yüzündeki mutluluk bizler için her şeyden daha kıymetli. Mahallelerimizde çocuklarımızı ve ailelerimizi bir araya getiren bu güzel etkinlikleri sürdüreceğiz. Programa katılan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.







Muhabir: HABER MERKEZİ | Kaynak: HABER MERKEZİ






