12 ilden 22 kulübün katılım sağladığı organizasyonda mücadele eden genç sporcu, 54 kilogram kategorisinde ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Turnuvada sergilediği performansla dikkat çeken Cansu Doğan, zorlu rakiplerini geride bırakarak finale yükseldi. Final müsabakasında da başarılı bir mücadele ortaya koyan Doğan, turnuvayı ikinci sırada tamamlayarak Isparta’ya gurur yaşattı.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, başarılı sporcu tebrik edilirken, emeği geçen antrenör Remzi Kurt’a da teşekkür edildi. Açıklamada, “Sporcumuzu tebrik ediyor, antrenörümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Genç yaşına rağmen önemli bir başarı elde eden Cansu Doğan’ın, ilerleyen dönemde daha büyük organizasyonlarda da adından söz ettirmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi