Isparta’da mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla Gülistan Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte çocuklar camide bir araya getirildi.

Gülistan Mahalle Muhtarı Musa Doğan’ın davetiyle camiye gelen çocuklarla yakından ilgilenildi. Program kapsamında çocuklara çeşitli ikramlarda bulunulurken, harçlık dağıtımı da yapıldı.

Cami içerisinde oluşan neşeli görüntüler ve çocukların mutluluğu geceye ayrı bir anlam kattı.

Muhtar Doğan, burada yaptığı açıklamada, çocukların küçük yaşta camiyle bağ kurmasının önemine dikkat çekerek, “Çocuklarımızın küçük yaşta camiye alışması, bu manevi ortamı sevmesi bizim için çok kıymetli. Kadir Gecesi gibi mübarek bir gecede onları camimizde görmek bizleri mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri de etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, çocukların camiye teşvik edilmesinin örnek bir davranış olduğunu belirtti.

Muhabir: UĞUR TOPAK